Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona ha evitat l’ocupació il·legal de l’antiga caserna dels Bombers de Badalona al barri de Sant Roc

La Guàrdia Urbana de Badalona ha evitat l’ocupació il·legal de l’antiga caserna dels Bombers de Badalona al barri de Sant Roc.

L'alcalde ha mostrat la seva satisfacció per aquesta actuació on els serveis municipals de Via Pública i Disciplina han assegurat els accessos per evitar futures possibles ocupacions

La Guàrdia Urbana de Badalona ha aconseguit a primera hora del matí dissuadir un intent d’ocupació il·legal que s’estava produint a l’antiga caserna dels Bombers de Badalona, situada a l’avinguda del Marquès de Mont-roig 190, al barri de Sant Roc.

Els serveis municipals de Via Pública i Disciplina Urbanística han assegurat els accessos per evitar futures possibles ocupacions. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per l’actuació de la Guàrdia Urbana de Badalona evitant l’ocupació d’aquest immoble. “Anem a ajudar a aquelles persones que s'han vist castigades per la crisi econòmica i han perdut el seu habitatge a què puguin trobar un lloc on viure dignament, però també actuarem amb contundència davant els qui causin problemes i conflictes de convivència amb la resta del veïnat. El meu govern i aquest Ajuntament estaran al costat dels veïns, donant-los suport i defensant-los-perquè tots mereixen viure amb dignitat i amb seguretat”, ha manifestat l’alcalde.

Badalona, 15 de maig de 2020