Twitter Facebook Instagram Youtube

Els parcs de l'antic Escorxador i el de Can Solei i de Ca l'Arnús reobren a partir del 12 de maig

Els parcs de l'antic Escorxador i el de Can Solei i de Ca l'Arnús reobren a partir del 12 de maig.

Amb aquesta mesura s’amplien les zones d’espai públic per a les sortides que es poden fer respectant les franges horàries i el distanciament social

El parc urbà situat a l’antic Escorxador, al barri de la Salut, i el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, al barri de Casagemes, tornaran a obrir les seves portes a la ciutadania a partir del dimarts 12 de maig.

Amb aquesta mesura, possible per l’actualització de les condicions de confinament per la pandèmia de la Covid-19, s’amplien les zones perquè la ciutadania pugui gaudir d’aquests espais amb el manteniment de les franges horàries i les mesures de distanciament social.

L'horari de funcionament serà l'habitual per a l'època de l'any de 7:45 a 21 hores a Can Solei i Ca l’Arnús i de 8 a 21 hores a l’antic Escorxador . Cal recordar que les zones de jocs infantils dels parcs, així com les zones de pic-nic no poden ser utilitzades. També romandran tancades, fins que les autoritats sanitàries ho recomanin, les fonts d’aigua de boca. Es recorda que en aquests espais també se segueixin totes les recomanacions per a la prevenció del contagi de la Covid-19.

Badalona, 8 de maig de 2020