Twitter Facebook Instagram Youtube

Es reprenen els treballs de reurbanització del carrer i la plaça d’Azorín de Badalona

Es reprenen els treballs de reurbanització del carrer i la plaça d’Azorín de Badalona.

L’AMB ha autoritzat la continuïtat de les actuacions que s’hi duien a termes i que permetrà transformar la zona en un nou espai per la ciutadania

Avui dimecres, 6 de maig, es reprenen les obres de reurbanització del carrer i la plaça de Azorín de Badalona, situats al barri de Sant Antoni de Llefià un cop s’han autoritzat des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).La continuïtat d’aquest projecte, que s’emmarca en el Programa d’Actuacions de Cohesió Territorial (PACTE) 2016-2019 de l’AMB comporta una nova planificació dels treballs adequant-los a les noves mesures de seguretat sanitàries establertes a causa de la Covid-19. Amb l’aplicació d’aquestes mesures es preveu que l’execució d’aquestes actuacions s’acabi aquesta tardor.

Les obres, que tenen un pressupost de 615.000 € (IVA inclòs), contemplen les tasques de reurbantizació de la plaça i del carrer d’Azorín amb nous paviments, enllumenat públic, clavegueram, mobiliari urbà i enjardinament per tal de transformar l’espai en una àrea de domini per al vianant. L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la cohesió de l’entorn i unificar la plaça per tal d’evitar la segregació actual.

Badalona, 6 de maig de 2020