Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament de Badalona i el Grup La Pau arriben a un acord per al trasllat de persones amb risc d'exclusió social

L'Ajuntament de Badalona i el Grup La Pau arriben a un acord per al trasllat de persones amb risc d'exclusió social.

El Grup La Pau farà, en un horari determinat, el trasllat de les persones que ho necessitin entre els diferents albergs de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona i el Grup La Pau, la cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius, han arribat a un acord per al trasllat, de manera totalment gratuïta, de persones en risc d’exclusió social entre els diferents albergs de la ciutat durant l’estat d’alarma a causa de la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest servei es durà a terme de dilluns a diumenge, de 8 a 10.30 hores i de 12 a 13.30 hores, i estarà coordinat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona.

Segons la primera tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, aquest acord amb el Grup La Pau significa “un pas més de la gran tasca que des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona s’està fent relacionada amb les persones sense llar”. Llauradó ha volgut destacar la feina feta amb l’Operació Hivern i la seva ampliació amb l’adaptació del poliesportiu Casagemes per acollir 80 persones, ja que, segons ha dit “era una experiència ambiciosa i, a Badalona, mai s’havia pogut tirar endavant”.

Per la seva banda el president del Grup La Pau, Vicenç Chicharro, ha manifestat el “profund lligam del Grup amb la ciutat de Badalona, i més encara, en moments com aquest”. Segons Chicharro “l’Ajuntament de Badalona fa una tasca encomiable amb les persones més vulnerables i ens hem volgut sumar aportant allò que sabem fer: transportar les persones en les millors condicions sanitàries”.

Badalona, 15 d’abril de 2020