Twitter Facebook Instagram Youtube

Els aparcaments municipals de rotació gestionats per ENGESTUR faciliten l'estacionament de forma gratuïta als professionals sanitaris

Els aparcaments municipals de rotació gestionats per ENGESTUR faciliten l'estacionament de forma gratuïta als professionals sanitaris.

Es destinen 200 places d’estacionament al personal sanitari autoritzat als aparcaments municipals de Manel Valls, Pompeu Fabra i El Viver

Els aparcaments municipals que gestiona l’empresa municipal Engestur ofereixen 200 places d’estacionament de forma gratuïta al personal sanitari que està treballant a Badalona per lluitar contra la COVID-19. Aquesta mesura s’està portant a terme als aparcaments municipals de Manel Valls, Pompeu Fabra i El Viver. Des d’aquest diumenge 29 de març, els aparcaments de rotació només donen servei als abonats i al personal sanitari autoritzat.

Des de la setmana passada totes les places no abonades d’aquests tres aparcaments s’estan destinant als serveis sanitaris. En aquest sentit, i en compliment del Decret d’Alcaldia emès per l’Ajuntament de Badalona, a Engestur es treballa per continuar garantint la mobilitat de la ciutat en el servei d’aparcaments municipals, especialment en l’operatiu d’ajuda al personal sanitari autoritzat i de tots els abonats que formen part dels serveis essencials.

L’accés als aparcaments municipals es fa per identificació de matrícula per tal de facilitar les entrades i sortides i també per afavorir la prevenció, en reduir-se al mínim la necessitat de contacte, ja que a l’usuari se li obre automàticament la barrera sense necessitat d’aturar-se o extreure tiquet.

Amb l’adopció d’aquestes mesures, Engestur s’adapta per continuar donant servei a la ciutadania durant la situació excepcional generada per la COVID-19, sempre d'acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l’Ajuntament de Badalona.

Des del Centre d’Atenció al Client (900 770 771) també s’estan garantint els serveis i l’atenció a la ciutadania en aquestes circumstàncies d’excepcionalitat, tant en les qüestions referides a Engestur com a les relatives a l’Oficina Local d’Habitatge (OLH).

Badalona, 30 de març de 2020