Twitter Facebook Instagram Youtube

Diumenge es posa en marxa el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

Diumenge es posa en marxa el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona.

Aquesta ‘Jugatecambiental’ s’afegeix a la del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric que va iniciar les activitats el diumenge passat

Es tracta d’un espai de joc compartit, educatiu i creatiu que funcionarà els diumenges amb activitats lúdiques no guiades que permeten la interacció familiar

Aquest diumenge, 8 de març, es posarà en marxa el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús amb el taller adreçat al públic familiar La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten al jardí de papallones i l'hotel d'insectes. Aquest taller forma part del programa “Compartim un futur” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’activitat es farà d’11.30 a 13.30 hores.

Durant aquestes dues hores també hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on els més petits hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

Recordem que la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac.

El mateix dia i a la mateixa hora, a la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, també oferirà l’espai de joc i descoberta on, els més petits, hi trobaran diverses activitats en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha instal·lat el mòdul

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

La ‘Jugatecambiental’ és un espai on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Disposen també d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per Talher, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 5 de març de 2020