Twitter Facebook Instagram Youtube

Avui s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis 2020 anant a dalt de les carrosses

Avui s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis 2020 anant a dalt de les carrosses.

El dijous 14 de novembre es farà el sorteig públic per escollir els nens i nenes que hi podran participar

Avui divendres, 18 d’octubre, s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2020 de Badalona i que aniran a dalt de les carrosses.

En aquest sorteig públic poden participar-hi tots els infants de Badalona que el dia 5 de gener de 2020 tinguin entre 8 i 14 anys. D’entre tots aquests nens i nenes se n’escolliran dos grups:

    • 12 infants de 8 i 9 anys que aniran a dalt de les carrosses dels Reis

    • 36 nens i nenes de 10 a 14 anys que aniran a dalt de les Carrosses Dolces

Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixerà al portal web www.badalona.cat, divendres 18 d’octubre, a partir de les 10 hores, i fins el dijous 8 de novembre, a les 10 hores. També es pot fer la petició de forma presencial al Departament d’Atenció al Ciutadà presentant el document nacional d’identitat.

El dilluns 11 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els nens i nenes guanyadors.

    • En una llista hi constaran els nens i nenes de 8 i 9 anys i que, per tant, opten al sorteig per anar a dalt de les carrosses dels tres Reis.

    • I en l’altra llista els infants de 10 a 14 anys que opten al sorteig per anar a dalt de les Carrosses Dolces.

El dijous 14 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, ubicada a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, es farà el sorteig públic davant del secretari de l’Ajuntament o persona en qui aquest delegui. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris. L’entrada en aquest acte serà lliure.

Per a més informació sobre aquest sorteig podeu consultar el següent enllaç: www.badalona.cat.

Badalona, 18 d’octubre de 2019