Twitter Facebook Instagram Youtube

5a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona

5a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona.

La mostra, que es farà al teatre Zorrilla, ha passat de 4 a 5 dies i s’ha convidat l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet

280 nois i noies de disset centres de secundària de la ciutat interpretaran i representaran, els dies 2, 3, 4, 8 i 9 d’abril, al Teatre Zorrilla de Badalona, diferents fragments i obres teatrals a la 5a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona 2019. En aquesta edició s’ha convidat també a l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet.

Enguany, al participar-hi disset centres educatius, la mostra es farà durant un dia més, passant de 4 a 5 dies. El calendari i les obres o els fragments que es representaran interpretades per alumnes d’ESO i de batxillerat, dirigides pels seus mestres, és el següent:

Dimarts 2 d’abril, a partir de les 9.15 hores

La Ratonera. Institut Pau Casals

Enamorar-se d’una imatge. Centre d’Educació Especial Maregassa

L’alegria que passa. Institut Barres i Ones

El malalt crític. Escola Betúlia

El comunicat; La pintada; Bulliyng i El rabiós. Institut La Riera

La casa de la psicòloga. Escoles Minguella

Dimecres 3 d’abril, a partir de les 15.15 hores

Grease. Institut Eugeni d’Ors

Un mal dia el té qualsevol. Col·legi Maristes Champagnat

Made In. Institut Ramon Berenguer IV (Santa Coloma de Gramenet)

Dijous 4 d’abril, a partir de les 15.15 hores

El retaule del flautista. Institut Isaac Albèniz (La Tropa teatre)

El Petit Príncep. Col·legi Badalonès

El Fantasma de Canterville. Escola Lestonnac

Dilluns 8 d’abril, a partir de les 12 hores

Nit de Sant Joan. Institut Badalona VII

La vida és un monòleg (monologuejant). Escola Garbí Pere Vergés

Mamma Mia! Col·legi Santíssima Trinitat

Dimarts 9 d’abril, a partir de les 12 hores

Esferes Màgiques (2n acte). Institut La Llauna

Planeta plàstic. Institut La Pineda

Assajos

Aquest dilluns, 1 d’abril, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran el matí del dia 2: Dimarts, dia 2, a la tarda, es farà l’assaig de les obres que es representaran la tarda del dimecres, dia 3. Dijous 4, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a la tarda del mateix dia. Dilluns 8 d’abril, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a partir de les 12 hores, i el dimarts, dia 9, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a partir de les 12 hores.

A partir d’una proposta sorgida l’any 2014 en un dels col·loquis organitzats per l’Associació d’Amics del Teatre Zorrilla, diversos centres educatius de la ciutat van presentar una proposta a l’Ajuntament per a l’organització i recuperació d’una mostra de teatre fet per l’alumnat de secundària, tal com s’havia fet feia anys, recollint la història i el present del teatre a Badalona. A partir d’aquí es va constituir una comissió organitzadora que s’ha encarregat d’organitzar les diferents Mostres de teatre.

La comissió organitzadora està formada per representants dels instituts i centres de secundària Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Betúlia, Eugeni d’Ors, Garbí Pere Vergés, Isaac Albèniz, La Llauna, La Pineda, La Riera, Lestonnac, Maregassa, Maristes Champagnat, Minguella i Santíssima Trinitat.; per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla; per Badalona Cultura i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 29 de març de 2019