Twitter Facebook Instagram Youtube

Signatura del Pacte contra la segregació escolar

L’acte tindrà lloc aquest dilluns al Parlament de Catalunya

Convocatòria de premsa

L’acte tindrà lloc aquest dilluns al Parlament de Catalunya

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea de Cultura, Jordi Subirana, signaran aquest dilluns, 18 de març, a les 12 hores, a la sala auditori del Parlament de Catalunya (parc de la Ciutadella, s/n), el Pacte contra la segregació escolar impulsat pel Síndic de Greuges de Catalunya conjuntament amb el Departament d’Educació i amb la participació dels diferents agents de la comunitat educativa, un document que pretén promoure la coresponsabilitat dels diferents actors que intervenen a l’hora de combatre aquest fenomen.

A l’acte hi participaran els alcaldes dels municipis de més de 10.000 habitants, els presidents de les entitats municipalistes, sindicats, entitats educatives, patronals dels centres concertats i representants de les famílies.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges durant tot l’acte. En acabar la sessió el conseller i el síndic atendran a tots els mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats en assistir a l’acte haurien de confirmar la seva assistència al telèfon 935 538 453 o al correu premsa@sindic.cat.

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud, hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.

Badalona, 15 de març de 2019