Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona inicia dilluns una nova campanya informativa sobre els requisits mínims exigibles als comerciants de la ciutat

Badalona inicia dilluns una nova campanya informativa sobre els requisits mínims exigibles als comerciants de la ciutat.

L’objectiu és informar i assessorar els botiguers i, alhora, comprovar el grau de compliment de la normativa relativa a la informació que han de donar als consumidors

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, realitzarà a partir d’aquest dilluns, 11 de març, una nova campanya informativa adreçada al comerç sobre els “Requisits mínims exigibles als establiments pel que fa referència a la informació als consumidors”.

La voluntat d’aquestes campanyes periòdiques del Departament de Consum és informar, assessorar i comprovar el grau de compliment de la normativa, dels fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament i altres aspectes bàsics pels consumidors.

La campanya consistirà en la visita de tècnics de la Diputació de Barcelona acreditats per l’Ajuntament de Badalona, que s’adreçaran aleatòriament als establiments comercials de tota mena d’una zona prèviament delimitada i els informaran d’aquelles qüestions que estan previstes a la normativa de cara a complir els requisits de la informació que han de donar als consumidors.

Les persones interessades en realitzar alguna consulta o un aclariment referent a aquesta campanya o altres temes de consum pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor trucant al telèfon 93 483 27 44, o bé consultar el web: http://www.badalona.cat /consum.

Per tenir atenció personalitzada cal demanar cita prèvia a través del següent enllaç: Cita prèvia per Consum :: Tràmits :: Ajuntament de Badalona.

Badalona, 6 de març de 2019