Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona disposa de noves brigades de manteniment de la via pública

Badalona disposa de noves brigades de manteniment de la via pública.

Els grups estan formats per 21 professionals que es trobaven en situació de desocupació de llarga durada

Les brigades s’encarreguen de realitzar petites reparacions urgents als diferents districtes de la ciutat

Badalona disposa de noves brigades de manteniment (BriMan) que s’encarreguen d’efectuar petites reparacions urgents a l’espai públic de la ciutat. Els nous equips de les brigades estan formats per 21 persones en situació de desocupació de llarga durada.

La presentació de les brigades ha tingut lloc aquest matí al davant de la plaça de la Dona (barri de Sant Mori de Llefià) amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; la 1a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge, Teresa González; el 3r tinent d’alcaldia i Regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro; i el gerent de l’Ens de Gestió Urbanística SA (ENGESTUR), Christian Carneado.

En total a Badalona ja actuen set brigades formades per tres persones cadascuna i coordinades tècnicament pels serveis tècnics de l’empresa municipal ENGESTUR. L’horari dels grup són de matí i tarda i s’encarreguen de realitzar petites reparacions urgents als diferents districtes de la ciutat com l’arranjament d’esvorancs de les voreres, el manteniment general dels parcs i espais públics, o fer rampes per millorar l’accessibilitat, entre altres. Al matí hi treballen 4 de les brigades, mentre que el servei de la tarda el cobreixen les altres 3.

Aquest pla està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha manifestat que “amb la posada en marxa d’aquestes brigades fem un pas més en el compliment d’un dels grans compromisos d’aquest govern que és el manteniment, el qual s’afegeix a la neteja i la seguretat”. L’alcalde ha afegit que “la seva tasca és molt important perquè es tracta de fer allò que anomenem “microurbanisme” que són petites actuacions amb la rapidesa que ens demanen els veïns i les veïnes, i a més, les fan uns grans professionals que es trobaven en situació de desocupació”.

Badalona, 4 de març de 2019