Twitter Facebook Instagram Youtube

Comença un nou semestre d’activitats de l’Espai de Benestar Emocional de Badalona

Comença un nou semestre d’activitats de l’Espai de Benestar Emocional de Badalona.

El nou cicle s’iniciarà aquest dijous 21 de febrer amb una xerrada sobre com envellir amb una actitud positiva

El Casal de Gent Gran de Nova Lloreda (avinguda de Catalunya s/n) acull un nou semestre d’activitats de l’Espai de Benestar Emocional amb l’objectiu de saber gestionar i identificar les emocions. Es tracten d’activitats per afavorir la salut mental organitzades per les entitats i serveis que formen part de la Taula de Benestar Emocional.

Aquest nou cicle proposa sessions més participatives i obertes adreçades tant als veïns i veïnes de Nova Lloreda, Sistrells i Sant Crist de Can Cabanyes com a la resta de la ciutadania de Badalona. En aquest semestre les sessions seran mensuals, no pas setmanals com ho van ser l’any passat.

Calendari d’activitats:

Dijous 21 de febrer, a les 17.30 hores tindrà lloc la primera d’aquestes activitats amb la xerrada Envellir bé, fer-se gran i veure com es fan grans, dues cares de la mateixa moneda a càrrec de la Farmàcia Condon.

- Dijous 21 de març, a les 17.30 hores. Sessió Risoteràpia a càrrec de la Farmàcia Nova Lloreda.

- Dijous 26 d’abril, a les 10.30 hores. Xerrada Els beneficis de la marxa nòrdica, a càrrec del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona

- Dijous 20 de juny, a les 17.30 hores. Sessió Fitdance a càrrec de l’entitat Badalona Associació d’Afectats de Fibromiàlgia

Sessió a l’Escola Mercè Rodoreda

Excepcionalment, una de les xerrades es realitzarà en una altra ubicació:

- Dijous 23 de maig, a les 15.15 hores a l’Escola Mercè Rodoreda (avinguda de Catalunya, 30). Xerrada Com fer als nostres fills més feliços?, a càrrec dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona.

Totes les activitats són gratuïtes i no és necessària la inscripció. L’aforament és limitat.

La iniciativa s’emmarca dins de la Taula del Benestar Emocional formada per l’Ajuntament de Badalona, el Casal de Gent Gran de Nova Lloreda, la Biblioteca de Lloreda, Badalona Associació Afectats de Fibromiàlgia, Espai Jove Supernova, el programa Fundació Salut Mental Alta i XarxaJoves Barcelonès Nord, les farmàcies Nova Lloreda, Condon i Lloreda, ASAUPAM i Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Badalona, 19 de febrer de 2019