Twitter Facebook Instagram Youtube

La pàgina web municipal estrena un nou disseny i millores en la navegació i les cerques

La pàgina web municipal estrena un nou disseny i millores en la navegació i les cerques.

El domini www.badalona.cat disposa d’una nova imatge de la pàgina d’inici, de l’apartat de notícies i de l’agenda

El procés per millorar el lloc web segueix obert per tal d’adaptar-lo a les necessitats actuals

Des d’aquest dijous 14 de febrer, la pàgina web municipal de Badalona (www.badalona.cat) disposa d’un nou disseny, millores en la navegació i en la potència de cerca. Aquests canvis suposen una millora en l’experiència de les persones usuàries del lloc web i faciliten l’accés a la informació i als tràmits en línia.

El canvi més destacat en la nova pàgina web és el redisseny absolut de la pàgina d’inici. Destaca el nou apartat de notícies, més extens i amb un major protagonisme de la imatge, així com l’apartat dedicat a l’agenda d’activitats municipals. L’espai on es poden consultar les xarxes socials municipals també ha guanyat presència en la nova pàgina, fet que permet potenciar la interacció entre els diferents departaments del consistori i la ciutadania. Com a novetat, la nova portada té un espai dedicat a totes les pàgines webs municipals, oferint així una informació que abans no es difonia.

Amb els canvis efectuats, el lloc web municipal també ha millorat la seva potència de cerca. Ara, el cercador abasta tots els continguts textuals que hi hagi al web, ja sigui un titular, una capçalera de notícia, el nom d’un document o qualsevol contingut que estigui en un cos de text.

Els canvis efectuats en el domini www.badalona.cat han representat un cost intern i no suposen un cost addicional en el pressupost. Les millores s’han dut a terme des del primer trimestre de 2018 fins al dia d’avui i han estat realitzades pel Departament d’Informàtica amb la col·laboració del Departament de Comunicació.

Les millores en la pàgina web municipal no acaben aquí. Durant els pròxims mesos es seguirà treballant per adaptar completament el web a les necessitats de navegació actuals i obtenir una imatge més dinàmica i entenedora.

Badalona, 14 de febrer de 2019