Twitter Facebook Instagram Youtube

CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA "CRIST ES VA ATURAR A ÈBOLI"

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/actualitat/agenda/club-de-lectura-mitja-mosca-crist-es-va-aturar-a-eboli>>.

SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA

Us proposem llegir un llibre mensualment i venir a comentar-lo amb els participants del club i així poder endinsar-nos i aprofundiar en el llibre conjuntament. Sessió del club de lectura de la llibreria Mitja Mosca.

📚 CRIST ES VA ATURAR A ÈBOLI, de CARLO LEVI (L'Avenç editorial / Pepitas de calabaza)

El 1935 el règim feixista va confinar el pintor i escriptor torinès Carlo Levi a la regió meridional de la Lucània. Metge de formació, imbuït d’un humanisme profund, Levi va descobrir al sud d’Itàlia un món pagès deixat de la mà de Déu —d’aquí el títol— i regit per una lògica del tot diferent, amb una existència arrelada a la terra i amb un sistema de creences ancestrals, on es fan presents la màgia i la bruixeria. La lucidesa i l’empatia amb què, pocs anys després, Levi descriu aquell món basteixen una obra punyent i apassionada, amarada de pietat i de solidaritat, a mig camí entre la narració, la crònica i l’assaig sobre la “qüestió meridional”. La novel·la va ser portada al cinema per Francesco Rosi el 1979, en una pel·lícula protagonitzada per Gian Maria Volonté. El retrat d’una societat que Levi esguarda amb una mirada d’un humanisme profund i colpidorexiliat en un poble de la Itàlia meridional. 

Sessió conduïda per la llibretera Laia Arce (pendent confirmar l'assitència de l'editor)

Inscripcions a la llibreria o llibreria@mitjamosca.com

Quan?

26/03/2024 de 19:30 a 20:30

(Europe/Madrid / UTC100)

Nom de contacte
Telèfon de contacte
93 584 06 52
Organitzador
Llibreria Mitja Mosca
Preu

10,00€

Web
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment