Twitter Facebook Instagram Youtube

CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA "AIOUA"

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/actualitat/agenda/club-de-lectura-mitja-mosca-aioua>>.

SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA MITJA MOSCA

Us proposem llegir un llibre mensualment i venir a comentar-lo amb els participants del club i així poder endinsar-nos i aprofundiar en el llibre conjuntament. Sessió del club de lectura de la llibreria Mitja Mosca.

📚 AIOUA, de ROSER CABRÉ-VENDRELL (Males herbes editorial)

La Rut ha fugit. Viatja sola fins a Iowa i s’atura en un poblet anomenat Frankville. S’instal·la en un motel rònec on s’allotgen tota mena de dones solitàries, perdudes o trencades, amb les quals a poc a poc establirà vincles. Però la Rut no pot parlar, per això escriu a l’Hac, l’home que ha deixat enrere, i li intenta explicar els motius que l’han fet marxar. Tanmateix, no pot ser sincera amb ell, perquè porta la mentida a dins. Així, mentre deambula pel poble i es barreja amb els seus habitants, coneix personatges tan desconcertants com Frank, el gelater, líder d’una secta anomenada «Franquesa Radical», que aposta per la sinceritat absoluta aplicada a tots els àmbits de la vida. 

Sessió conduïda per la llibretera Laia Arce (a confirmar la presència de l'autora).

Inscripcions a la llibreria o llibreria@mitjamosca.com

Quan?

23/01/2024 de 19:30 a 20:30

(Europe/Madrid / UTC100)

Nom de contacte
Telèfon de contacte
93 584 06 52
Organitzador
Llibreria Mitja Mosca
Preu

10,00€

Web
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment