Twitter Facebook Instagram Youtube

CLUB DE LECTURA MATINAL LLIBRERIA MITJA MOSCA "LA CIUTAT DELS VIUS"

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/actualitat/agenda/club-de-lectura-matinal-llibreria-mitja-mosca-la-ciutat-dels-vius>>.

SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA MATINAL DE LA LLIBRERIA MITJA MOSCA

Us proposem llegir un llibre mensualment i venir a comentar-lo amb els participants del club i així poder endinsar-nos i aprofundiar en el llibre conjuntament. Sessió dins del club de lectura matinal de la llibreria Mitja Mosca.

📚 LA CIUTAT DELS VIUS de NICOLA LAGIOIA (Llibres del segle / Literatura Random House)

El març del 2016, en un apartament dels afores de Roma, dos joves de casa bona es lliuren a dos dies de festa desenfrenada de drogues i alcohol. Ofereixen diners a canvi de sexe a un noi de vint-i-tres anys, Luca Varani, al qual torturen cruelment fins a la mort. Ho fan sense cap motiu aparent. No hi ha respostes per a tant d’horror. Un cas de la crònica negra que va impactar la societat italiana i va tenir ressò arreu del món. Els assassins eren Manuel Foffo, d’una família d’empresaris de la restauració, i Marco Prato, un conegut relacions públiques de la nit gai romana i fill d’un prestigiós gestor cultural.

Sessió conduïda per la llibretera Laia Arce

Inscripció a la llibreria o llibreria@mitjamosca.com

Descarregues
Quan?

12/12/2023 de 11:30 a 12:30

(Europe/Madrid / UTC100)

Nom de contacte
Telèfon de contacte
93 584 06 52
Web
Lloc web extern
Inscripció
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment