Twitter Facebook Instagram Youtube

'LA VOLUNTAD DE CREER' de Pablo Messiez

La voluntad de creer, de Pablo Messiez

Pablo Messiez reuneix el mateix equip del seu últim espectacle, Las canciones, per investigar i posar a prova la fe i la voluntat de creure del públic. La lectura d’un fragment del judici a Joana d’Arc en què li pregunten com va saber que la veu que sentia era d’un àngel i en què ella contesta “perquè vaig tenir la voluntat de creure”, ha inspirat i obsessionat Messiez, que hi va veure una possible definició del teatre.

L’espurna d’aquesta idea, sumada a la influència de l’última escena de la pel·lícula Ordet de C. T. Dreyer, crea un espectacle on intèrprets i públic hem de creure en coses a priori irracionals.

En l’obra, guanyadora del Premi Max 2023 al Millor Espectacle de Teatre, veurem com el menor d’una família de germans bascos sosté que és Jesús de Natzaret i com les seves germanes consideren que ha embogit per un excés de lectures de Kierkegaard. Com a Ordet, hi haurà mort i resurrecció.

"Messiez es capaz de revisitar una de las obras de arte más deslumbrantes del siglo xx y convertirla en un canto al teatro, al amor y al otro" Pablo Caruana Húde, ElDiario.es

Durada: 1 h 30 min

 

Compra d'entrades - espectacle inclòs a l'abonament B

Quan?

18/11/2023 de 20:00 a 21:30

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Teatre Zorrilla
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal