Twitter Facebook Instagram Youtube

Activitats complementàries '50 anys. Camí. Escultures' a la Sala Josep Uclés

Activitats complementàries exposició '50 anys. Camí. Escultures'

Per a celebrar el cinquantenari aniversari de la dedicació de Josep Maria Camí a l’escultura, el Museu de Badalona i la Sala Josep Uclés presenten una exposició d’obres amb una cronologia que va des del 1973 fins el 2014. En alguns casos, aquestes obres es mostren acompanyades de poemes d’autors que han col·laborat habitualment amb l’artista: J.M. Calleja, Coloma Lleal, Inés Narváez i Màrius Sampere. A la Sala Josep Uclés s’hi podran veure obres i maquetes de totes les seves sèries de la seva obra pública, així com d’inèdita.

Josep M. Teixidó Camí, o simplement Camí, va néixer el 1947 a l’Espluga Calba (les Garrigues). Des del 1965 viu i treballa l'escultura a Badalona. Des de l’any 1982 i fins el 2020 ha exhibit les seves escultures de pedra, fusta, ferro, materials orgànics i la combinació d'aquests, en trenta-tres exposicions individuals i en més de cent trenta exposicions col·lectives en galeries privades i espais públics.

Escultura amb “L’hora del conte” de la Xarxa Municipal de Biblioteques

Dijous 28 de setembre a les 17.30 h

Lectura del conte 'Estimat Greenpeace', de Simon James. Activitat i visita per a famílies, a càrrec de Josep Maria Camí. 

Escultura i CANÇÓ amb el Quartet de veu - Metropolitan Union

Diumenge 15 d’octubre, a les 12.30 h

Cal inscripció prèvia (gratuïta)

Escultura, PARAULA i CANT - Poemes del llibre TRETZE POETES + UN ESCULTOR, amb la veu de Clara Fiol Dolç, del grup Marala

Dissabte 28 d’octubre, a les 19 h

Cal inscripció prèvia (gratuïta)

Escultura i DANSA, amb l’acció d’Aina Gargallo

Dimecres 8 de novembre, a les 19 h

Cal inscripció prèvia (gratuïta)


Visites guiades

 

 

Quan?

28/09/2023 a 17:30 fins a 12/11/2023 a 20:55

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Sala Josep Uclés
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal