Twitter Facebook Instagram Youtube

Dansa Metropolitana- PROJECTE LIMINAR Dissabte 11 de març

PROJECTE LIMINAR
Dissabte 11 de març, a les 12 h, a l’antiga fàbrica CACI

El programa Liminar del Dansa Metropolitana recupera deu edificis del patrimoni arquitectònic, que estan al llindar entre el passat i el futur, i els transforma en espais singulars per acollir intervencions
gratuïtes de dansa. A Badalona, una d’aquestes joies arquitectòniques que han format part de l’escenografia de les nostres vides s’hi troba l’Antiga Fàbrica CACI.

Entre Nosotros

Cía. Marroch
Un duo fascinant que ens parla de les relacions interpersonals. Aquesta peça de dansa contemporània amb pinzellades d’acrobàcia portarà l’espectador per aquest camí que és màgic i, de vegades, amarg.

 

Pan y Rosa

Tina Martí
Gratuït
“El que vol una dona treballadora és el dret a viure, no simplement a existir. Una treballadora ha de tenir pa, però també ha de tenir roses”, Rose Schneiderman,1912. Pan y Rosas fusiona el flamenc,
la dansa contemporània i danses urbanes en una peça inspirada en les paraules de la feminista sindicalista americana Rose Schneiderman.

 

Actuació especial escoles
Tribu Urbana Center + Ritmes
Coreògrafes: Maribel del Pino i Sofi Gauna
La coreògrafa Maribel del Pino ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de les escoles Tribu Urbana Center i Ritmes de Badalona.

 

Quan?

11/03/2023 de 12:00 a 13:00

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Antigua fábrica CACI (Compañía Auxiliar del Comercio y la Industria
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal