Twitter Facebook Instagram Youtube

NITS DE COMÈDIA

L’stand up comedy està de moda. En general, estan de moda les paraules en anglès. De fet, aquest text l’ha escrit un brand content manager. Però per entendre’ns: estan de moda els monòlegs. Potser perquè ara més que mai és necessari riure. I per ajudar-vos a aconseguir-ho, El Círcol presenta el primer cicle d’humor de Badalona: les Nits de Comèdia del Círcol.

Els còmics badalonins Beans i Oriol Mollfulleda són els mestres de cerimònies (MC, en anglès, així en plan rapero) d’aquesta primera gala, on comptarem amb la presència de quatre dels noms més potents de l’escena emergent catalana:

Gemma Ortís és professora de dia i còmica de nit. Com Batman. Graduada en Comunicació Audiovisual, ha fet de l’humor la seva teràpia, una mica per això dels diners però també perquè compartir les penes ens fa sentir una mica millor a tots.

Norbert Palazón és menys interessant que qualsevol cosa que pugui escriure a la seva bio. Humil per naturalesa, el podeu haver escoltat a SER Catalunya, fent stand up o dormint al sofà si vius amb ell.

Pau Roigé és guionista a la tele i fa stand up comedy assegut per portar la contrària al concepte. Li agraden les palmeres de xocolata i, en conseqüència, té colesterol. Si voleu saber més coses d’ell: Google.

Yael Brusca és còmica i puja a l’escenari per compartir les seves inquietuds amb un humor tirant cap a negre. És finalista del programa 3Minuts i col·laboradora del Zona Franca i coordina el micro obert L’Altre a Barcelona.

Si elles no us fan riure, jo ja, de debò que no sé què ho aconseguirà.

L’actuació tindrà lloc a la sala de socis d’El Círcol, i s’hi accedirà pel bar. L’aforament és limitat i l’entrada es regularà per ordre d’arribada. Es podrà fer un donatiu de 6€.

Quan?

24/02/2023 de 20:30 a 21:45

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Teatre El Círcol
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal